dr. Vizin Gabriella

 

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

bejelentkezés: vizin.gabriella@gmail.com

Bemutatkozás:

Pszichológus diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem 2004-ben. Ezt követően a XVIII. kerületi Nevelési Tanácsadóban dolgoztam pszichológusként, majd 2009-től a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén, 2011-től a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Pszichoterápiás osztályán szereztem tapasztalatokat a különböző mentális zavarok diagnosztikája és pszichoterápiája terén.

 
2011-ben felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, 2013-ban pszichoterapeuta szakvizsgát tettem.
 
2018-ban védtem meg doktori disszertációmat a Semmelweis Egyetem Mentális Egészségtudományok Doktori Iskolájában, Dr. Unoka Zsolt témavezetésével. PhD dolgozatom témája: A szégyen szerepe a mentális zavarokban.
 
Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékén vagyok egyetemi adjunktus, valamint a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén dolgozom klinikai pszichológusként.
 
Fő tevékenységi köröm a klinikai pszichológia különböző területeinek oktatása, a pszichoterápiával kapcsolatos tényezők és mentális zavarok kutatása, valamint pszichoterápiák vezetése, elsősorban kognitív-viselkedésterápiás és sématerápiás szemléletben.
 
Érdeklődési területeim elsősorban a klinikai pszichológia, a bizonyítottan hatékony pszichoterápiás módszerek (kognitív viselkedésterápia, sématerápia) alkalmazása hangulat- és szorongásos zavarokban, személyiségzavarokban, valamint a morális érzelmek szerepének feltárása különböző mentális zavarokban.
 
További információért keresse fel a www.vizingabriella.com oldalt.