Kliensünk írta: Szülőcsoportba jártunk - Péter

Mindenekelött őszintén meg kell mondanom, hogy Anna bíztatása nélkül nem mentem volna el hasonló foglalkozásra. Jogosnak találtam azt az érvet a részéről, hogy ha megismerjük mások hasonló baját, az ő tapasztalatuk segíthet nekünk is, Egyébként inkább nem gondoltam bele a jövőben ránk váró nehézségekre, féltem ezektől a gondolattokól.
Néhány fájdalmas döntés meghozásához megerősítést jelentett a pszichológus pozitív vagy legalábbis megértő hozzálása (ilyen volt például a bentlakásos intézmény választása).
A várakozásaimon felül visszajelzést kaptam saját magamról is. Például arról, hogy mennyire közeli vagy éppen távoli cosplay costume shop az érzelmi kapcsolatom saját családommal illetve, hogy ebben mennyiben különbözöm más szülőktől. Ez szerintem fontos visszajelzés olyanok számára, akik elveszítik a talajt a lábuk alól, és nem tudják objektíven szemlélni saját maguk és legközelebbi hozzátartozóik viszonyát, szerencsétlen helyzetükben. Azt is gondolom, hogy többféleképpen el lehet csúszni érzelmileg ebben a kutyaszorítóban, de egy ilyen terápiás csoport kontroll lehet így is, úgy is.