A lélektani munka sorvezetője

avagy: Mire számíthatok a pszichológusnál és honnan tudom, jól halad-e a terápiám?

A legtöbb kliensünk aggódva érkezik a rendelőbe. Milyen lesz az első találkozás? Megéri egyáltalán az erőfeszítés? Röviden leírjuk, hogy a bejelentkezéstől számítva mikor mi fog történni, milyen változásokra és élményekre számíthat.

Telefonos bejelentkezés +36(30)2845361 Dr. Farkas Mária, az Ambulancia vezetője jelentkezik. Röviden érdeklődik az ön problémái felől, hogy segíthessen a legmegfelelőbb terapeutát és terápiás formát megtalálni. Ekkor lehetősége van feltenni a kezeléssel kapcsolatos kérdéseit, szívesen állunk gafas ray ban baratas imitacion rendelkezésére. Saját szakmai profiljába vágó bejelentkezéskor Mária azonnal időpontot egyeztet önnel, vagy más  esetben értesíti a megfelelő kollégát az ön bejelentkezéséről. Ambulanciánkon minimális várakozási idővel kell számolni, maximum egy héten belül találkozni fog pszichológusával.
Az első beszélgetés A beszélgetés hossza kb. 60 perc. Személyesen is találkozik pszichológusával. Elmondhatja a problémáit, közben átéli, tud-e bízni a terapeutában? A pszichológus időközben arra törekszik, hogy teljes mélységében értse meg az ön problémáit, azok eredetét. Az óra végén összegzi a hallottakat és egy vázlatos tervet fogalmaz meg az ön kezelésével kapcsolatban.
3-4 alkalom: viszgálati időszak A kezelés a továbbiakban egy rövid, 3-4 alkalomból álló vizsgálati időszakkal folytatódik. A pszichológus további beszélgetések során még alaposabban tájékozódik az ön cosplay costumes élettörténetéről, szükség esetén teszteket vesz fel, amelyek eredményét önnel megbeszéli. A vizsgálati időszak végén pontos kezelési tervet állít fel és mond el önnek. 
10-15 terápiás ülés

Az első 10 ülés általában a tünetek jelentős csökkenését hozza, a tünetek sokszor meg is szűnnek. Jelentős közérzeti és kapcsolati javulás tapasztalható. A problémák átfogalmazódnak, én-közelibbekké válnak.

 

további alkalmak, szükség szerint Mély változás általában hosszabb kezeléssel érhető el. Sikeres terápiáinkban klienseink önismerete fejlődik, autonómiájuk nő, kapcsolataikban hormonikusabb szerepet tudnak betölteni. A sikeres pszichoterápia jelentős személyiségfejlődéssel járhat együtt.